Coaching & Ledarskap

För att kunna utveckla andra behöver du också utveckla dig själv. Vet du var du står i din personliga effektivitet eller vad som ger Personlig utveckling?

Utmaningen är att skapa utveckling och förändring i ditt team eller i din organisation. Du har erfarenhet att leda andra och behöver få mer kunskap, bättre verktyg och en ökad förmåga att utveckla andra.

Coaching & ledarskapsverktyg

Kraftfulla coachingverktyg för att utveckla individen & team

Hos oss får du praktiska och kraftfulla coachverktyg som du direkt får använda i utvecklingen av dina medarbetare. Programet fokuserar på praktik och träning. Vi erbjuder även personliga individuellt anpassade utvecklingsprogram för dig som ledare.

Du får verktyg som hjälper dig att utföra coachingen samt göra coaching till en vana. Målsättningen är att göra coaching till ett verktyg och en process som skapar meningsfulla och hållbara resultat.

Efter genomförd utbildning kommer du att kunna utföra beteendebaserad coaching där du kan skapa såväl kraftfulla som hållbara effekter.

Praktiska & kraftfulla coachingutbildningar

Coachutbildningen går utmärkt att köra digitalt.

Ledarskapsprogram

Utvecklingsprogram för ledare och ledningsgrupper

Utveckling av ledare och ledningsgrupper tar vi fram i samarbete med våra uppdragsgivare. Ofta börjar det med en förstudie där vi tar utgångspunkt i nuläget och så processar vi olika möjligheter tills vi hittar ett upplägg som vi tillsammans tror på.
Viktigt att stämma av att vi är på rätt väg och ändra när vi upplever att det behövas.
Det kan bli både korta och långa uppdrag beroende på behov samt att det vi gör levererar önskade effekter.

Vi upplever att den här typen av utvecklingsprocesser leder till personlig utveckling, teamutveckling och verksamhetsutveckling

Kunder vi hjälpt utveckla sina organisationer

Vad våra kunder sagt om våra utbildningar

9,8 av 10 rekommenderar våra utbildningar baserat på 521 deltagare och 61 utbildningar.

* Gäller skattning av våra Coachutbildningar på en skala från 1 till 10 där 1 betyder minst möjliga och 10 högsta möjliga.

Utbildningar

61

Antal deltagare

521

Gen. betyg rekommendationer

9,8

Gen. betyg utbildningar

9,6

”Att coacha med dessa metoder ger en sån stor effekt på fokuspersonen utan någon superansträngning från mig. Jag får ut dubbel så mycket (om inte mer) på coachtillfällena och det krävs mindre tid.”

Hanna Farneland

Teamledare, Ageris

”Framför allt har det gett mig insikter och verktyg för att genomföra och planera genomförda aktiviteter och coachningar. En mycket bra utbildning som jag verkligen kan rekommendera. Det bästa betyget är väl att vi kommer att skicka våra Teamledare på utbildningen.”

Per Astvald

Sektionschef, Transportstyrelsen

”Jag har lärt mig värdefulla coachtekniker som kommer till nytta både i arbetet och privat. I tillägg har jag lärt mig att sätta upp givande mål, och jag har fått inspiration och verktyg för att kunna planera min tid. Bra, givande och utvecklande samtal, tydliga mål och en mer översiktlig vardag!”

Malin Tengheden

Teamledare, Ving Norge

Ta din organisation till nästa nivå

Boka ett möte med oss

Vi tar gärna ett förutsättningslöst möte och diskuterar din situation, utmaningar och möjligheter.

Välj i listan bredvid vad du önskar ladda ned.