DISC-MODELLEN I PRAKTIKEN

OM KURSEN

Inyan är certifierad partner till en av världens mest välrenommerade DISC-leverantörer – Wiley

Vi har jobbat med DISC-modellen under mer än två decennium och idag har vi en arsenal av metoder och verktyg för att maximera effekten av DISC:ens insikter i ditt företag. Före kursen genomför du DISC-profilen och genom övningar och praktik tillsammans med andra beteendestilar utvecklar du dig själv under en intensiv dag. Här får du goda insikter och få först och främst om dig själv och hur andra uppfattar dig samt hur du kan anpassa ledarskap, coachning och samarbeten efter det – allt för att få de effekter du vill ha. Utbildningen genomförs både som öppen utbildning eller hos dig företag. Kontakta oss gärna om ni föredrar ett företagsinternt program.

 

VEM passar kursen för

Kursen är för dig som kanske är helt ny för DISC eller som inte upplever att du fått utväxling av att jobba med DISC-modellen på ditt företag. Genom träning och praktik ger vi dig som chef eller teamledare en rad verktyg som du direkt kan ta med dig in i ditt arbete.

kursdatum

ÖPPEN UTBILDNING

Våra öppna utbildningar sker på distans och startar när vi har fyra anmälda deltagare.

FÖRETAGSINTERN UTBILDNING

Företagsinterna utbildningar startar enligt överenskommelse vid minst fyra deltagare. Utbildningen kan ske på distans eller på plats hos företaget.

ANMÄLAN & PRIS

Anmäl ditt intresse  via kontakta oss så återkommer vi med mer information.

Hur: intensivkurs 1 dag

egen studietid: 1 tim förberedelser

Kursledare – calle sundström

Calle Sundström har genom åren coachat och utbildat över 5000 personer. Calle är internationell certifierad coach inom ICC och har arbetat med alltifrån Nordea, Telia och Vattenfall till småföretagare och offentliga organisationer. Calle Sundström är en människo-människa som gör allt för att bidra till din hållbara utveckling inom personlig effektivitet i balans.

Sagt om Calle: Calle har ett djupt och äkta engagemang i sina uppdrag med full fokus på människan. Med mångårig erfarenhet, stort driv och en ovanliga förmåga att skapa tillit, gör han gång på gång avgörande skillnader för så väl enskilda människor, team och ibland hela organisationer.

digitala och fysiska arbetsmaterial

Jag har lärt mig mycket om mig själv och vad jag kan göra för att bli tydligare. Jag har lärt mig oändligt mycket kring hur jag ska kommunicera bättre med andra och nå fram.

ELEONORE HOLMSTRÖM
TEAMLEDARE – DAGENS NYHETER (DN)

Välj i listan bredvid vad du önskar ladda ned.