DISC-MODELLEN I PRAKTIKEN

OM KURSEN

Inyan är certifierad partner till en av världens mest välrenommerade DISC-leverantörer – Wiley

Vi har jobbat med DISC-modellen under mer än två decennium och idag har vi en arsenal av metoder och verktyg för att maximera effekten av DISC:ens insikter i ditt företag. Före kursen genomför du DISC-profilen och genom övningar och praktik tillsammans med andra beteendestilar utvecklar du dig själv under en intensiv dag. Här får du goda insikter och få först och främst om dig själv och hur andra uppfattar dig samt hur du kan anpassa ledarskap, coachning och samarbeten efter det – allt för att få de effekter du vill ha. Utbildningen genomförs både som öppen utbildning eller hos dig företag. Kontakta oss gärna om ni föredrar ett företagsinternt program.

 

VEM passar kursen för

Kursen är för dig som kanske är helt ny för DISC eller som inte upplever att du fått utväxling av att jobba med DISC-modellen på ditt företag. Genom träning och praktik ger vi dig som chef eller teamledare en rad verktyg som du direkt kan ta med dig in i ditt arbete.

kursdatum

Uppsala

17 november

Stockholm

27 januari

PRIS

3800 kr + moms

TIPS: FRÅGA DIN ARBETSGIVARE OM FINANSIERING!

Hur: intensivkurs 1 dag

egen studietid: 1 tim förberedelser

Kursledare – calle sundström

Calle Sundström har genom åren coachat och utbildat över 5000 personer. Calle är internationell certifierad coach inom ICC och har arbetat med alltifrån Nordea, Telia och Vattenfall till småföretagare och offentliga organisationer. Calle Sundström är en människo-människa som gör allt för att bidra till din hållbara utveckling inom personlig effektivitet i balans.

Micke säger om Calle: Calle har ett djupt och äkta engagemang i sina uppdrag med full fokus på människan. Med mångårig erfarenhet, stort driv och en ovanliga förmåga att skapa tillit, gör han gång på gång avgörande skillnader för så väl enskilda människor, team och ibland hela organisationer.

digitala och fysiska arbetsmaterial

Kursledare – Michael Eklund

Michael Eklund, beteendevetare, har lång erfarenhet av att genomföra kurser och företagsprogram hos Inyan. Michael är en mycket uppskattad lärare och har ett djupt engagemang som smittar av sig. Med sin gedigna utbildning inom såväl Ekonomi som psykologi samt sin internationella certifiering inom Wiley (DISC) är Michael en trygg inspiratör som ger allt för din utveckling.

Calle säger om Micke: Micke är Civilekonom och Beteendevetare vilket ger honom förmågan att skapa hållbar utveckling med fokus på både människa och ekonomi. Micke genomför det han gör med djupt engagemang och skicklighet samt att han lever som han lär. Micke kombinerar reflektion, metodiskhet och fokus på resultat vilket skapar stort värde för de han utbildar och för oss på Inyan.

Jag har lärt mig mycket om mig själv och vad jag kan göra för att bli tydligare. Jag har lärt mig oändligt mycket kring hur jag ska kommunicera bättre med andra och nå fram.

ELEONORE HOLMSTRÖM
TEAMLEDARE – DAGENS NYHETER (DN)

Föregående
Nästa

Vår fantastiska kurslokal i Uppsala.

Välj i listan bredvid vad du önskar ladda ned.