inyans trea

PERSONLIGT LEDARSKAP, KRAFTFULLA COACH-MODELLER OCH INDIVIDANPASSAD COACHING MED DISC

OM KURSEN

”Inyans trea” är en kurs som växt fram genom våra samarbeten med företag som DN, Telia och Nordea. Höga krav på utveckling och förändring av individer, team och organisationer ligger bakom kursens upplägg. Kursen innehåller övningar och teori och är uppdelad i 2 + 2 + 1 = 5 dagar utspritt på tre tillfällen över 3–4 månaders tid. Detta för att ge goda förutsättningar för praktiska övningar och utveckling mellan varje kursmodul. 

Inyans trea inleds med fokus på individen då det alltid är där förändringen börjar. Dag ett är helt enkelt Inyans intensivkurs i personlig effektivitet. Erfarenheten har visat att vi får mycket mer effekt på kursen om den tar avstamp i din personliga utveckling av effektivitet. Dagen efter (dag två) tar vi oss vidare in i coaching med övningar som tar avstamp i de mest kraftfulla coachverktyg som Inyan utvecklat genom åren.

Efter cirka en månad är det sedan dags för nästa tvådagarspass.

Dag tre och fyra genomförs en DISC-analys på alla kursdeltagare – detta för att veta vilken beteendeprofil du själv behöver förhålla dig till i ditt ledarskap och i din coaching. Vi har sedan två dagar av teori och praktik kring coachning och ledarskap där du lär dig leda och coacha alla typer av personligheter med stor precision och medvetenhet – så att du når fram där du tidigare kom till korta. Efter ytterligare en månad där du fått testa dina nya kunskaper i verkligheten avslutar vi ”uppkörning” får du får visa din färdigheter i praktiken. Vi tittar också närmare på de beteendemässiga hinder som du stött på hos personer som du coachat, men också på dina egna hinder till förändring och hur du tar dig igenom dem.

VEM passar kursen för

Inyans trea är framtagen för chefer, teamledare och/eller för dig som vill utveckla ditt ledarskap och dig själv både i din yrkesroll och privat. Kursen har bevisade effekter hos våra kunder och ger dig effektiva verktyg och metoder i din roll som ledare – samma verktygslåda kan direkt appliceras på hela livspusslet, i ditt föräldraskap och i alla dina relationer och möten.  

kursdatum

ÖPPEN UTBILDNING

Våra öppna utbildningar sker på distans och startar när vi har fyra anmälda deltagare.

FÖRETAGSINTERN UTBILDNING

Företagsinterna utbildningar startar enligt överenskommelse vid minst fyra deltagare. Utbildningen kan ske på distans eller på plats hos företaget.

ANMÄLAN & PRIS

Anmäl ditt intresse  via kontakta oss så återkommer vi med mer information.

Hur: 2 +2 +1 DAGAR, TRE MODULER, TRE TILLFÄLLEN UTSPRITT ÖVER 3 MÅNADER

egen studietid: CA. 8H INK. PRAKTISKA ÖVNINGAR, IPEP-PROFIL OCH DISC-PROFIL SAMT INLÄSNING AV TEORI I COACHHANDBOKEN

Kursledare – calle sundström

Calle Sundström har genom åren coachat och utbildat över 5000 personer. Calle är internationell certifierad coach inom ICC och har arbetat med alltifrån Nordea, Telia och Vattenfall till småföretagare och offentliga organisationer. Calle Sundström är en människo-människa som gör allt för att bidra till din hållbara utveckling inom personlig effektivitet i balans.

Sagt om Calle: Calle har ett djupt och äkta engagemang i sina uppdrag med full fokus på människan. Med mångårig erfarenhet, stort driv och en ovanliga förmåga att skapa tillit, gör han gång på gång avgörande skillnader för så väl enskilda människor, team och ibland hela organisationer.

digitala och fysiska arbetsmaterial

Jag har lärt mig hur jag bättre strukturerar upp mina dagar och lägger tid på rätt saker och rätt mängd tid. Har gett mig trygghet och nya infallsvinklar i hur jag ska coacha och tips och trix på hur jag kommer ur en situation där man känner att inte coachningen går framåt. Det har gjort mig mer strukturerad och trygg.

SEBASTIAN ANDERSSON
LEDARE – TELIA

Välj i listan bredvid vad du önskar ladda ned.