DET handlar om hållbara effekter och mätbara resultat!

OM INYAN

Kravet på alla Inyans utbildningsprogram och metoder är att de ska skapa hållbara och mätbara resultat – annars är det inte Inyan. Vårt mål är att bidra till hållbar affärsutveckling genom metoder och verktyg som skapar önskade och mätbara effekter. Vår strategi är att hitta och utveckla de bästa metoderna som bygger på beteendevetenskap och beprövade beteendemodeller – och ta fram verktyg som fungerar i verkligheten. Utifrån den grunden har vi under mer än 20 års tid tagit fram program och övningar som vi använder i arbetet för att utveckla dig, ditt ledarskap, din coaching, dina medarbetare, ditt team och dina kunder.

Genom åren har vi byggt upp en välrenommerad verksamhet med goda referenser som vi är stolta över – där vårt sätt att arbeta har lett till långtgående och mätbara effekter.

Vi som arbetar på Inyan har alla lång erfarenhet och vi är utbildade, certifierade och tränade inom kommunikation, beteendevetenskap, coaching och ledarskap. Vi är passionerat engagerade i vårt jakt på metoder och program som skapar hållbara, långsiktiga och mätbara effekter. Det är Inyan.

INYANS NYHETSBREV MED KONKRETA TIPS & RÅD

Börja prenumerera på vårt omtyckta nyhetsbrev! Här får du allt från reflektioner, nyheter inom personlig utveckling till konkreta tips och råd.

Brevet kommer ut en gång i månaden och målsättningen är att sprida kunskap och inspiration för dig som vill bli en bättre ledare, coach eller mer av en effektiv människa i balans!

Enorma effekter. Att coacha med dessa metoder ger en sån stor effekt på fokuspersonen utan någon superansträngning från mig. Jag får ut dubbel så mycket (om inte mer) på coachtillfällena och det krävs mindre tid.

HANNA FARNELAND
TEAMLEDARE – AGERIS

Framför allt har det gett mig insikter och verktyg för att genomföra och planera genomförda aktiviteter och coachningar. En mycket bra utbildning som jag verkligen kan rekommendera. Det bästa betyget är väl att vi kommer att skicka våra Teamledare på utbildningen

PER ASTVALD
SEKTIONSCHEF – TRANSPORTSTYRELSEN

hållbar utbildning

För oss betyder det att när du går härifrån känner du att du har fått värdefulla verktyg och handfasta tips som du verkligen kan använda – på riktigt. Du ska på en gång kunna använda våra metoder och märka skillnad. Det ska ge en förändring som håller!

Välj i listan bredvid vad du önskar ladda ned.