Personlig effektivitet i vardag & jobb

OM KURSEN

Alla som deltar i kursen gör Inyans Personliga Effektivitets Profil (iPEP) före kursstart. Här får du en tydlig bild och en bra känsla för ditt nuläge när det gäller just din personliga effektivitet och dina eventuella stressfaktorer. iPEP-profilen blir sedan ett underlag för dig genom hela kursen – och efteråt.

På kursen går vi igenom nio olika utvecklingsområden som fokuserar på din energi, ditt fokus och din tidshantering. Vi varvar övningar med teori och målet är att hitta de tre områden som ger just din utveckling en rejäl skjuts mot en mer balanserad och effektiv vardag – både på och utanför jobbet. Kursen skiljer inte på hemmafronten och arbetslivet utan tar ett helhetsgrepp på ditt livspussel. När kursen är klar har du med dig en personlig handlingsplan med fokus på de tre områden som just du behöver börja med att ta tag i. 

VEM passar kursen för

Kursen passar för dig som har många bollar i luften både hemma och på jobbet. Du upplever ofta att tiden inte räcker till och att du är stressad. Många som gått vår kurs är mitt i föräldralivet och har ett arbete fyllt av att-göra-listor. Även många egenföretagare som vill lära sig att planera sin tid och få bättre arbetsro har haft nytta av vår kurs.

Få en skattning på ditt självledarskap
på två minuter!

kursdatum

ÖPPEN UTBILDNING

Våra öppna utbildningar sker på distans och startar när vi har fyra anmälda deltagare.

FÖRETAGSINTERN UTBILDNING

Företagsinterna utbildningar startar enligt överenskommelse vid minst fyra deltagare. Utbildningen kan ske på distans eller på plats hos företaget.

ANMÄLAN & PRIS

Anmäl ditt intresse  via kontakta oss så återkommer vi med mer information.

3800 kr + moms

TIPS: FRÅGA DIN ARBETSGIVARE OM FINANSIERING!

Hur: intensivkurs 1 dag

egen studietid: 1 tim förberedelser

Kursledare – calle sundström

Calle Sundström har genom åren coachat och utbildat över 5000 personer. Calle är internationell certifierad coach inom ICC och har arbetat med alltifrån Nordea, Telia och Vattenfall till småföretagare och offentliga organisationer. Calle Sundström är en människo-människa som gör allt för att bidra till din hållbara utveckling inom personlig effektivitet i balans.

Sagt om Calle: Calle har ett djupt och äkta engagemang i sina uppdrag med full fokus på människan. Med mångårig erfarenhet, stort driv och en ovanliga förmåga att skapa tillit, gör han gång på gång avgörande skillnader för så väl enskilda människor, team och ibland hela organisationer.

digitala och fysiska arbetsmaterial

Jag tycker att det var ett bra upplägg som
tog avstamp i forskning och teorier för att
sedan koppla det till sin vardag och verkligen ifrågasätta varför man gör på ett visst sätt och vilka delar man kan ändra för att få störst effekt. En tydlig röd tråd som gav förståelse.

JENS PHIL
AFFÄRSOMRÅDESCHEF – NORDEA

I den personliga effektiviteten har det givit mig en strukturerad, planerad arbetstillvaro vilket har givit mig lugn och energi trots att jag upplever att jag får mer gjort.

HELENA FORHAUG
PROJEKTLEDARE – TELIA

Välj i listan bredvid vad du önskar ladda ned.