Personlig effektivitet i vardag & jobb

OM KURSEN

Alla som deltar i kursen gör Inyans Personliga Effektivitets Profil (iPEP) före kursstart. Här får du en tydlig bild och en bra känsla för ditt nuläge när det gäller just din personliga effektivitet och dina eventuella stressfaktorer. iPEP-profilen blir sedan ett underlag för dig genom hela kursen – och efteråt.

På kursen går vi igenom nio olika utvecklingsområden som fokuserar på din energi, ditt fokus och din tidshantering. Vi varvar övningar med teori och målet är att hitta de tre områden som ger just din utveckling en rejäl skjuts mot en mer balanserad och effektiv vardag – både på och utanför jobbet. Kursen skiljer inte på hemmafronten och arbetslivet utan tar ett helhetsgrepp på ditt livspussel. När kursen är klar har du med dig en personlig handlingsplan med fokus på de tre områden som just du behöver börja med att ta tag i. Efter avslutat kurs har också möjlighet att prenumerera på vårt digitala verktyg (iPEP YOU) där du kan fortsätta att utveckla din personliga effektivitet på ett så hållbart och effektivt sätt som möjligt.

VEM passar kursen för

Kursen passar för dig som har många bollar i luften både hemma och på jobbet. Du upplever ofta att tiden inte räcker till och att du är stressad. Många som gått vår kurs är mitt i föräldralivet och har ett arbete fyllt av att-göra-listor. Även många egenföretagare som vill lära sig att planera sin tid och få bättre arbetsro har haft nytta av vår kurs.

Få en skattning på ditt självledarskap
på två minuter!

kursdatum

Uppsala

3 NOVEMBER

Stockholm

26 Januari

PRIS

3800 kr + moms

TIPS: FRÅGA DIN ARBETSGIVARE OM FINANSIERING!

3800 kr + moms

TIPS: FRÅGA DIN ARBETSGIVARE OM FINANSIERING!

Hur: intensivkurs 1 dag

egen studietid: 1 tim förberedelser

Kursledare – calle sundström

Calle Sundström har genom åren coachat och utbildat över 5000 personer. Calle är internationell certifierad coach inom ICC och har arbetat med alltifrån Nordea, Telia och Vattenfall till småföretagare och offentliga organisationer. Calle Sundström är en människo-människa som gör allt för att bidra till din hållbara utveckling inom personlig effektivitet i balans.

Micke säger om Calle: Calle har ett djupt och äkta engagemang i sina uppdrag med full fokus på människan. Med mångårig erfarenhet, stort driv och en ovanliga förmåga att skapa tillit, gör han gång på gång avgörande skillnader för så väl enskilda människor, team och ibland hela organisationer.

digitala och fysiska arbetsmaterial

kursledare – MiCHael eklund

Michael Eklund, beteendevetare, har lång erfarenhet av att genomföra kurser och företagsprogram hos Inyan. Michael är en mycket uppskattad lärare och har ett djupt engagemang som smittar av sig. Med sin gedigna utbildning inom såväl Ekonomi som psykologi samt sin internationella certifiering inom Wiley (DISC) är Michael en trygg inspiratör som ger allt för din utveckling.

Calle säger om Micke: Micke är Civilekonom och Beteendevetare vilket ger honom förmågan att skapa hållbar utveckling med fokus på både människa och ekonomi. Micke genomför det han gör med djupt engagemang och skicklighet samt att han lever som han lär. Micke kombinerar reflektion, metodiskhet och fokus på resultat vilket skapar stort värde för de han utbildar och för oss på Inyan.

Jag tycker att det var ett bra upplägg som
tog avstamp i forskning och teorier för att
sedan koppla det till sin vardag och verkligen ifrågasätta varför man gör på ett visst sätt och vilka delar man kan ändra för att få störst effekt. En tydlig röd tråd som gav förståelse.

JENS PHIL
AFFÄRSOMRÅDESCHEF – NORDEA

I den personliga effektiviteten har det givit mig en strukturerad, planerad arbetstillvaro vilket har givit mig lugn och energi trots att jag upplever att jag får mer gjort.

HELENA FORHAUG
PROJEKTLEDARE – TELIA

Föregående
Nästa

Vår fantastiska kurslokal i Uppsala.

Välj i listan bredvid vad du önskar ladda ned.